Jij hebt hart voor de zorg. En je zoekt naar een omgeving, die dat hart sneller laat kloppen. Waar je jouw energie in kwijt kan. En er weer verdubbeld uit kan halen. Op een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. Waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Waar je met elkaar werkt aan een gezamenlijk doel.

Kom Binnen bij Futura Zorg.

Wij bieden wonen en zorg aan ouderen in een kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis. Een thuis waar het welzijn van onze bewoners centraal staat. Zij behouden -zo lang als mogelijk- de regie over hun leven. Zoals jij bij ons de regie over jouw werk behoudt.

Als medewerker bij Futura Zorg werk je in een duurzame, professionele organisatie, waar iedereen je bij voornaam kent. Je krijgt altijd de ruimte om jezelf te zijn en we ondersteunen je initiatieven. We willen namelijk dat jij je minstens net zo thuis voelt als onze bewoners. Dus, trek aan wat jij fijn vindt en doe waar jij goed in bent. Want als jij je lekker voelt, voelen onze bewoners met je mee.

Bij Futura Zorg staat iedereen, zonder oordeel voor elkaar klaar. Je komt in een warm team met betrokken collega's die onze bewoners dag na dag ouderwets gelukkig maken. Want die heerlijke brede glimlach, dat kleine tevreden knikje, die glinsterende ogen, het blinde vertrouwen en die ultieme dankbaarheid, dát is waar wij het samen voor doen.

Bewonerbeloften

Bewonerbeloften

Het welzijn van onze bewoners staat voorop en dit hebben we vertaald in tien bewonerbeloften. Deze bewonerbeloften zijn structureel in onze manier van werken verankerd en op deze manier werken we iedere dag aan het ouderwets gelukkig maken van onze bewoners.

Medewerkerbeloften

Medewerkerbeloften

Het ouderwets gelukkig maken van onze bewoners bereiken we door jou als medewerker centraal te stellen. Als organisatie streven we ernaar om jou op alle mogelijke manieren te ondersteunen, zodat jij kunt bijdragen aan dit geluk. Dit hebben wij vertaald in tien medewerkersbeloften die wij aan jou doen.

Futura Zorg in cijfers

Want die heerlijke brede glimlach, dat kleine tevreden knikje, die glinsterende ogen, het blinde vertrouwen en die ultieme dankbaarheid, dát is waar wij het samen voor doen.
 • 8

  Locaties

 • 220

  Medewerkers

 • 50

  Vrijwilligers

 • 160

  Gelukkige bewoners

Kies voor regie
in jouw carrière

Hier vind je de leukste vacatures.
Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag over het werken bij Futura Zorg, maar ben je het antwoord nog niet tegen gekomen? Neem eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen, mogelijk staat het antwoord er tussen.