In onze kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis koken we altijd vers met en voor de bewoners. En uiteraard eten we zelf ook mee.

Werken in de keuken

De (open) keuken is op elke locatie onderdeel van de huiskamer. Van ontbijt tot de avondmaaltijd dragen onze medewerkers ontbijtservices, assistent-koks en koks bij aan het welzijn van de bewoners en de huiselijke sfeer.

In de ontbijtservice zorgen onze medewerkers ervoor dat er dagelijks een heerlijk ontbijt staat voor onze bewoners. Zij zorgen ervoor dat de tafels zijn gedekt, het verse brood van de bakker op tafel staat en alles wat er bij een goed ontbijt hoort. Ook verzorgen ze de koffie en thee voor de bewoners. De oprechte aandacht voor het welzijn staat centraal. Zo helpen we de bewoners met het eten waar nodig en maken we graag een praatje met hen. Na het ontbijt zorgen zij er weer voor dat de tafel wordt afgeruimd en de vaat weer in de vaatwasser staat. Hetzelfde geldt voor de lunchmaaltijd.

De koks zorgen ervoor dat onze bewoners zeven dagen per week een heerlijke avondmaaltijd op tafel staat. Er wordt creatief gekookt met verschillende verse, seizoensgebonden ingrediënten. We waarderen de ideeën en initiatieven in de maaltijden. De koks nemen volledig de eigen regie om een maaltijd te serveren die aansluit bij de eet- en dieetwensen van onze bewoners. Daarnaast worden bewoners die een handje willen helpen betrokken bij het koken van de avondmaaltijd.

De vacatures in
de keuken

Kies voor een zorg carrière als levensstijl